Cautare

10274 de rezultate pentru "psd avocat" (3.15 secunde)
Sedinta de Birou Permanent Local al PSD Mangalia, incheiata cu eliminarea a sase membri - consilieri in Consiliul Local Municipal Mangalia - a explicat "inculpatilor" ca se fac vinovati de semnarea unui protest alaturi de alti consilieri PNL si unul PRM, fara a consulta insa conducerea partidului.
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
Udemeristii considera ofensatoare dorinta PSD de a exclude UDMR de la actul de guvernare si sunt convinsi ca social-democratii recurg la astfel de gesturi politice pentru a pune mana pe cat mai multe institutii deconcentrate din Ardeal.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
Decesul generalului Ioan Geoana, tatal presedintelui PSD Mircea Geoana, a dat peste cap planurile social-democratilor de a organiza un mare miting electoral la Cluj Napoca, unde urmau sa participe 5.000 de membri si simpatizanti, ministri ai PSD, parlamentari si presedinti ai filialelor judetene din Transilvania.
Iliescu spune ca PSD este si la putere, si in opozitie, ca Traian Basescu este o catastrofa, si ca Sorin Oprescu nu reprezinta o amenintare pentru Mircea Geoana, pentru ca va atrage in special electoratul nehotarat.
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". "Nu cred ca scenariul scindarii PSD va functiona.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro.
Marius Vulpe publica pe Antena3.ro un comentariu intitulat "Iliescu, suparat pe conducere ca a diluat mesajul si doctrina PSD cu mitinguri, aplauze, bere si mici", pe care il puteti citi in continuare.
Taberele Nastase si Mitrea planuiesc debarcarea liderului deputatilor PSD ca pe un test pentru schimbarea presedintelui partidului. Zilele lui Viorel Hrebenciuc ca lider al deputatilor PSD sunt numarate de un grup de parlamentari controlati de Adrian Nastase, Miron Mitrea si Victor Ponta.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet.
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Pe tot parcursul lunii februarie, Iliescu intra in rolul de presedinte-premier si ataca PSD puternic, dinspre stanga.
Sansele si capcanele frontului anti-PSD (Autor: Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. ... PSD a avut un congres si era de asteptat sa iasa din criza.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. ... PSD a avut un congres si era de asteptat sa iasa din criza.
Regula este ca PSD nu poate conduce Parlamentul atita vreme cit nu are majoritatea. ... Povestea este ca, la data alegerii lor, PUR, azi Partidul Conservator, mergea la brat cu PSD si credea ca va fi parte in guvernul in curs de constituire.
Dihonia din PSD era previzibila. ... PSD in fata atacului si-a strins rindurile. ... Care sint cauzele aprinderii vilvataii in PSD acum, in octombrie, cind nimic nu parea sa deranjeze liderii principalului partid de opozitie? ... Face declaratii, ca si cum ar fi liderul PSD.
O posibila apropiere a PSD de PD este declarata de liderul Ioan Rus de la Cluj. Chiar si vocea presedintilor de consilii judetene - Liviu Dragnea - vorbeste despre o posibila colaborare PSD-PD in contextul motiunii de cenzura cu care tot ameninta presedintele PSD Mircea Geoana.
google-analytics.com